Kalıcı Oda Parfümleri
Oda kokuları bulunulan ortama ferahlık sağlıyor. İçerisindeki farklı esintide ki madde alaşımları ile daha hoş ve isteğinize göre çeşitlendirilebilen oda kokuları kullanabilmeniz mümkündür.

Kalıcı Oda Parfümleri
Oda kokuları bulunulan ortama ferahlık sağlıyor. İçerisindeki farklı esintide ki madde alaşımları ile daha hoş ve isteğinize göre çeşitlendirilebilen oda kokularını kullanabilmeniz mümkündür. Dekoratif olarak görünümü oldukça şık duran oda kokuları herhangi bir sehpa, masa üzerinde kullanılabildiği gibi duvara asılarak da kullanılabilmektedir. Oda kokuları içerisinde isterseniz; parfüm yağı damlatarak da kokunun daha farklı bir noktaya getirilmesini sağlayabilmeniz mümkün oluyor. Bulunulan ortamda yaklaşık olarak 6 saat ferahlık sağlayan oda kokuları bambu çubuklu üretimleri ile miktarı azaltıp artırabileceğiniz ve koku oranını bu şekilde sabitleyebileceğiniz bir imkanı da sunuluyor.  Kalıcı oda parfümleri ve sprey bambu oda kokusu satın alabilmek, bulunduğunuz ortamda uzun süreli ferahlık ve canlılık sağlayabilmek için iletişim kanalı yolu ile bizlere ulaşabilir, sitemizi ziyaret ederek birbirinden farklı fırsat ürünlerini satın alabilirsiniz.

 

Sprey Şişesinde Oda Kokusu
Bulunulan ortamda temiz hava sağlayabilmek ve her zaman için ortamın kokusunu temiz ve taze tutabilmek adına kullanılan oda kokuları kişisel sağlık açısından da herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Üretimini yapmış olduğumuz oda kokuları insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde içerisinde herhangi bir zararlı kimyevi madde bulundurmadan üretilmektedir. Oturma odası, salon veya mutfakta kullanılabilecek ve güzel enerji yayan oda koku çeşitleri birkaç modelde üretilir. Bambu çubuklarını kullanarak masa üzerinde rahatlıkla kombinleyebileceğiniz oda kokuları duvara asılabilen sprey oda kokuları olarak da bulunur. Bunun dışında sitemizde bulabileceğiniz sprey şişede oda kokuları da istenildiği alana rahatlıkla taşınabilecek hafif ve portatif bir yapıda bulunur. Çeşitli oda kokusu, esans ve parfüm ürünlerini bulabileceğiniz sitemizde sipariş oluşturabilir ve istediğiniz o egzotik kokuya daha rahat bir şekilde kargo yolu ile ulaşabilirsiniz. Soru, sorun, görüş ve önerilerinizi sitemiz üzerindeki iletişim kategorisi üzerinden iletebilirsiniz.