Menu
Sepetim
499 TL Alışverişlerinizde Kargo Bizden / Sipariş verebilmeniz için minimum tutar 70 üzeri olmadır.

GLS Blog RSS Feed

GLS 22 Ara 0 878
KOKU NEDİR ?Koku ilk çağlardan bu güne değin insan yaşamında fizyolojik, psikolojik ve terapatik anlamda vazgeçilmez en önemli duygu olmuş ve olmaya d..
GLS 22 Ara 0 488
Uçucu Yağlar (Esansiyel Yağlar) Nedir? Esansiyel yağlar, sağlığı ve refahı desteklemek için bitki özleri kullanan alternatif bir ilaç şekli olan aroma..
GLS 22 Ara 0 570
ESANS HAMMADDELERİEsans hammaddeleri iki grupta toplanır1-Kimyasal Maddeler (aroma compound): Esans yapımında kullanılan kimyasal maddeler çoğunlukla ..
GLS 22 Ara 0 469
Parfüm Notlarıİyi bir parfüm 3 temel notadan oluşur:Base Note ( Dip Not )Bunlar parfüm fraksiyonunun en kalıcı esanslarıdır. Buharlaşmaları uzun sürer..
GLS 22 Ara 0 408
Oda Parfüm Kolonya Hammaddeleri ve ProsesiOrtam kokusu üretmek için gerekli olan hammaddeler su, alkol ve esanstır. Kullanılan hammaddeler sayılı olma..
GLS 28 Kas 0 424
ESANS NEDİR ?İçine girdiği ürüne hoş bir koku vermek amacıyla kimyasal yöntemlerle çeşitli doğal maddelerden özütlenen veya kimyasal maddelerin sentez..
GLS 28 Kas 0 10165
Aroma ve Esanslar  GLS Kozmetik Kimya firması kozmetik ve kimya alanında kaliteli hizmetler veriyor.Tamamen steril ortamlarda üretilen ürünlerini uygu..
GLS 28 Kas 0 282
Kalıcı Oda ParfümleriOda kokuları bulunulan ortama ferahlık sağlıyor. İçerisindeki farklı esintide ki madde alaşımları ile daha hoş ve isteğinize göre..
GLS 28 Kas 0 500
Ürünlerde Neden Esans Kullanılır?Bazların kokusunu kapatmak için Bazların hoş olmayan kokuları vardır, esanslar ise bu kokuları maskeler. ürünün çekic..
Gösterilen: 1 ile 9 arası, toplam: 9 (1 Sayfa)