Aroma ve Esanslar  

GLS Kozmetik Kimya firması kozmetik ve kimya alanında kaliteli hizmetler veriyor.

Tamamen steril ortamlarda üretilen ürünlerini uygun fiyatlarla satışa sunuyor ve müşterilerin kaliteli ürünlerden yararlanmasını sağlıyor. Kaliteli hizmet anlayışı ile satış yapan firma 100 tl üzerinde yapılan alışverişlerde kargo ücreti talep etmiyor  GLS Kozmetik Kimya  ürünleri  GLS Kozmetik Kimya firması müşterilerinin ihtiyacını karşılamak amacıyla çeşitli ürünlerin üretimini gerçekleştiriyor. Firmanın üretimini ve satışını yaptığı ürün çeşitleri şunlardır

Kimyasallar

Sarf malzemeleri

Aromalar

Parfümler

Steril üretim alanlarında üretimini yaptıkları ürünleri firma olarak uygun fiyatlarda satışa sunuyorlar. Bu ürünleri satın alan kişilerde ürünleri çeşitli alanlarda kullanıyorlar.  Esans çeşitleri  GLS Kozmetik Kimya firması üretim tesislerinde kaliteli esansların üretimini yapıyor. Bu esanslar ihtiyaca bağlı olarak farklı çeşitlerde ve özelliklerde bulunuyor.

 Firma tarafından üretilen  esans çeşitleri arasında şunlar bulunuyor; çam esansı, kırmızı elma esansı, dove sabun esansı, çilek esansı, lavanta esansı, okyanus esansı, persil yumuşatıcı esansı, vanilya esansı ve çeşitli parfüm esanslarıdır. Bu esansları satın almak isteyen kişiler firma web sayfasından ürünleri inceleyip sipariş verebiliyorlar. Firma esansların satışını kg hesabıyla yapıyor.